bonne-louise-photo-home

ONS ASSORTIMENT – BONNE-LOUISE

Welkom bij weer een nieuw blog van Bonne-Louise. Vandaag gaan we het hebben over ons ruime assortiment.

We hebben een ruim assortiment met de kwaliteit die u van uw groentejuwelier mag verwachten.

Ons assortiment bestaat uit: Diverse dranken, fruit, groentes, vers bereide maaltijden, verse shots, vers belegde broodjes, verse salades en niet te vergeten onze sappenkuur.

Onze maaltijden worden elke dag vers bereidt door onze eigen chef! Ideaal wanneer u geen zin/tijd heeft om te koken.

We hebben zeer diverse maaltijden.

Van gevulde puntpaprika tot Surinaamse bami, Bonne-Louise heeft het allemaal! In de wintertijden hebben we ook overheerlijke stampotten en soepen, zoals Raapstelenstamppot en Hutspot met een heerlijke bal gehakt of een rookworst.

Naast onze maaltijden hebben we ook onze geliefde belegde broodjes. We hebben ruim 18 verschillende soorten belegde broodjes, van Filet American speciaal tot een heerlijk broodje carpaccio. Daarnaast hebben we 2 exclusieve broodjes: Broodje Ben (met warme grillworst en onze overheerlijke saus) en een Broodje Marco (een heerlijk broodje met hete kip en onze saus)

‘’Tegenwoordig hebben we ook een nieuw project: Bonne-Louise On Wheels!’’

Wij van Bonne-Louise hebben de Lunchwagen van Opzeeland overgenomen en omgetoverd tot Bonne-Louise On Wheels. Naast de bekende ‘’vette hap’’ van de Lunchwagen heeft Bonne-Louise het doel om een makkelijk, vers en gezond alternatief te bieden aan haar klanten.

Vanaf 5 december zijn wij 5 dagen in de week op de straten van industrieterrein de Waarderpolder te vinden. Na het zien en proeven van ons assortiment kunt u ook via onze website een bestelling plaatsen voor de volgende werkdag! Hoe fijn is dat?

Naast langskomen bij ons in de winkel, hebben wij een webshop en zijn wij te vinden op Thuisbezorgd! Ook brengen wij gratis bedrijfsbestellingen rond! Ideaal als u een grote bestelling heeft geplaatst voor kantoor of uw bedrijf, maar geen tijd heeft om deze op te halen.

Kortom, Bonne-Louise is van alle markten thuis en streeft er naar om de kwaliteit en de klantgerichtheid op nummer 1 te houden.

Team Bonne-Louise, avec plaisir uw groentejuwelier!

Leave a Comment

Your email address will not be published.