LUNCH BL

LunchDeal & De Rijdende Winkel

Lunchdeal bij Bonne Louise:

 Broodje Bal en Red Bull voor slechts €4,-!

Bonne Louise heeft geweldig nieuws voor alle lunchliefhebbers! We introduceren een heerlijke lunchdeal die je niet wilt missen. Kom langs en geniet van een heerlijk Broodje Bal, perfect gecombineerd met een verfrissende Red Bull, en dat alles voor slechts €4,-!

Ons bekende Broodje Bal, met zijn sappige gehaktbal en smaakvolle saus, zal je smaakpapillen zeker verwennen. En om je energieniveau een boost te geven, hebben we de bekende Red Bull toegevoegd aan deze speciale deal. Zo kun je je lunch perfect afronden en weer vol energie aan je dag beginnen.

Maar dat is nog niet alles! We zijn verheugd om aan te kondigen dat de Rijdende Winkel van Bonne Louise binnenkort opnieuw haar deuren opent. We hebben hard gewerkt om alle problemen met onze Rijdende Winkel op te lossen, zodat we weer bij jou in de buurt kunnen zijn met ons fantastische assortiment.

En sprekend over ons assortiment, we hebben ook geweldig nieuws over de nieuwe items die we binnenkort gaan aanbieden. Van heerlijke ambachtelijke broden tot smaakvolle gebakjes en gezonde opties, ons assortiment zal je zeker verrassen. Kom langs en ontdek zelf de verrukkelijke keuzes die we voor je hebben.

Onthoud, Bonne Louise biedt niet alleen heerlijk eten, maar ook een uitstekende service en een gezellige sfeer. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen en je smaakpapillen te verwennen met onze lunchdeal en ons vernieuwde assortiment. Tot snel!

Leave a Comment

Your email address will not be published.