Labor Day Facebook Post (5)

Groentejuwelier Bonne-Louise

Welkom bij het blog van Bonne-Louise.

Bonne-Louise is een kleinschalige groentewinkel met een breed assortiment. We staan voor klantvriendelijkheid en service. Eenmaal gewinkeld bij Bonne-Louise en u wilt nooit meer anders! Vanaf binnenkomst tot weggaan zult u als een koning(in) worden behandeld. Onze verkopers zijn sociaal, klantvriendelijk en nemen de tijd om uw wensen te vervullen.

Het is voor ons van groot belang dat elke klant die bij ons binnenkomt, tevreden naar buiten gaat en de kwaliteit van onze producten zelf kunnen ervaren.

Waar stamt de naam Bonne-Louise vanaf?

De Bonne Louise d’Avranches is een zeer oude handpeer die nog maar weinig in Nederland wordt geteeld. Het ras is in Frankrijk gekweekt door M. Longueval te Avranches en was reeds vóór 1780 in de handel. De matig snel groeiende boom vormt een smalle, steil opgaande kroon met een sterke harttak.

Bij Bonne-Louise hebben we een breed assortiment. Van vers belegde broodjes tot aan fruitsalades, bij Bonne-Louise bent u aan het juiste adres.

Waarom kiezen voor Bonne-Louise?

We zijn een kleine onderneming met een groot en breed assortiment. Zo verkopen wij overheerlijke vers belegde broodjes, fruitsalades, verschillende soorten groentes- en fruit en DE lekkerste huisgemaakte soepen door onze eigen chef!

Wanneer is Bonne-Louise geopend?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 07:00 tot 19:00 uur, zaterdag van 07:00 tot 17:00 en zondag van 08:00 tot 17:00!

Waar staat Bonne-Louise voor?

Bonne-Louise staat voor kwaliteit, sociaal, en klantvriendelijkheid! Bij Bonne-Louise is het belangrijk dat elke klant zich op zijn/haar gemak voelt. We vinden het fijn om u op uw gemak te stellen en waarderen uw mening ten alle tijden! Daarnaast is het zeer belangrijk dat we u met onze toppers van verkopers goed van dienst kunnen zijn. We hebben een klein, sterk maar bovenal hecht team die 7 dagen in de week voor u klaar staan om de kwaliteit te leveren die u van ons gewend bent!

Kun je ook bestellen bij Bonne-Louise?

Ja! Via onze website kunt u een bestelling plaatsen voor afhalen. Ook kunt u via Thuisbezorgd bij ons bestellen voor afhalen!

Voor bedrijfsbestellingen kunt u ook bij ons terecht! Indien u besteld als bedrijf, komen we de bestelde goederen GRATIS bij u op locatie bezorgen! Hoe fijn is dat?

We hopen dat we u van dienst kunnen zijn en u snel te zien in onze prachtige winkel!

Bonne-Louise, avec plaisir uw groentejuwelier!

Leave a Comment

Your email address will not be published.