0FA3D2A2-FC20-477E-87CD-199BED03F788-1140×500-1

DETOX – Bonne-Louise

Vandaag hebben we het onderwerp ”Bonne-Louise sappenkuur”

We hebben sinds kort een sappenkuur bij Bonne-Louise, we hebben een 3-daagse sappenkuur of een 5-daagse sappenkuur in verschillende smaken.

De smaken zijn: Bietensap, wortelsap en spinaziesap.

WAAROM DETOX?

Je lichaam ontgiften heeft een positief effect op je algemene welzijn. Bij een detoxkuur ontdoe je je lichaam van zoveel mogelijk afvalstoffen. Die worden dan via de bloedsomloop snel en efficiënt afgevoerd. Je lichaam gebruikt hiervoor vooral het lymfevaatstelsel, de lever en de nieren.

DE VOORDELEN VAN DETOX

Na een detox dieet zijn niet alleen de gifstoffen uit je organisme verdwenen, je stelt ook een duidelijke verbetering vast van de kwaliteit van je huid, de versterking van je immuunsysteem en je nachtrust. Je lichaam ontgiften geeft je ook meer energie en vermindert het hongergevoel.

Wat doet een 3-daagse sappenkuur?

Je geeft je lichaam tijdelijk wat rust. Daarnaast krijg je ontzettend veel gezonde voedingsstoffen binnen, waardoor je jouw gezondheid ondersteunt. Tijdens een detox kuur van 3 dagen krijg je meer dan 9 kilo rauwe, biologische groente, fruit, kruiden, specerijen en zeewier binnen!

Wat doet een 5-daagse sappenkuur?

Tijdens een detox sapkuur drink je vijf dagen lang alleen groentesappen en -shots. Je reinigt je lichaam op een natuurlijke manier. De meeste mensen zien dit als een heerlijke reset. Je ruilt ongezonde gewoontes in voor pure en natuurlijke sappen.

Waarom sap detox?

Sommige mensen voelen dat het drinken van enkel sap hun lichaam van gifstoffen reinigt, ook wel detoxen of ontgifting genoemd. Geef het lichaam rust en energie waardoor je lichaam optimaal afvalstoffen kan verwijderen. Je lichaam ontgift continu, let op dat je de sapkuur niet als de oplossing ziet.

Hoeveel kilo val je af met een sappenkuur?

Gemiddeld zien we een gewichtsverlies tussen de 3 en 5 kilo bij een 3-daagse sappenkuur en tussen de 5 en 10 kilo bij een 5-daagse sappenkuur. Dit gewichtsverlies is echter van korte duur als je na de kuur weer in oude gewoontes vervalt. Een gezonde levensstijl gaat je echt helpen aan een gezond lichaam

Wilt u een gezonde of een gezondere levensstijl?

Wacht niet langer en begin direct met de sappenkuur van Bonne-louise.

De 3-daagse sappenkuur bedraagt: €99,-

De 5-daagse sappenkuur bedraagt: €149,-

Leave a Comment

Your email address will not be published.