Beste klant, 

Via deze weg willen we u graag informeren met betrekking tot de ontwikkelingen binnen Lunchwagen van Opzeeland. Met ingang van 1 december 2022 zal Lunchwagen van Opzeeland worden overgenomen door Bonne Louise BV.

Door middel van deze brief willen wij u op de hoogte brengen van alle ontwikkelingen en innovaties met  betrekking tot de overname. 

Wie is Bonne Louise BV? 

Bonne Louise staat al 65 jaar klaar voor haar klanten aan de Zijlweg 45 te Haarlem met een breed assortiment  van fruit, groente en allerlei gezonde en verse producten. De naam Bonne Louise is 65 jaar geleden ontstaan uit inspiratie van een Franse handpeer met een zeer unieke, sappige smaak genaamd: Bonne Louise. 

Bonne Louise BV heeft Lunchwagen van Opzeeland overgenomen met een nieuwe naam; Bonne Louise on  Wheels. Bonne Louise on Wheels heeft als missie om naast de bekende ‘’vette hap’’ ook een makkelijk, lekker  en gezond alternatief te bieden aan haar klanten.

 

Ons brede assortiment zal o.a. gaan bestaan uit: 

– Maaltijden- en soepen uit eigen keuken 

– Fruit, smoothies en sappen 

– Diverse maaltijdsalades 

– Diverse warm- en koud belegde broodjes 

– Snacks 

– Dagelijkse boodschappen

 

Vanaf 5 december zullen we ook voor u weer 5 dagen in de week te vinden zijn op de straten van  industrieterrein de Waarderpolder. De bestuurder van de wagen is een oude bekende die de route en klanten  van de Waarderpolder jarenlang gereden en geholpen heeft; Diana. 

Wij zijn blij dat Diana ons team komt versterken! 

Na het zien en proeven van ons assortiment kunt u ook uw bestelling plaatsen in onze webshop voor de volgende werkdag!

Wij willen u tijdelijk een introductiekorting aanbieden: Een maaltijdsalade of broodje naar keuze plus  een verse groente- of fruitsap voor slechts € 4,95,-

 

Mocht u nog vragen hebben kunt u ons altijd contacteren via onderstaande contactgegevens:

Bonne Louise BV 

Zijlweg 45-ZW 

2013 DC Haarlem 

023 – 531 38 25 

info@bonne-louise.nl 

Met vriendelijke groet,

Team Bonne Louise on Wheels